FREKHAUG - Velholdt og moderne 4-roms med gode kvaliteter. Fine solforhold og parkeringsmuligheter

Vis i kart
Tjørnavegen 24 B
Frekhaug
Prisant. 2750000
Soverom 3
Etasje 2
Bustadtype Leilegheit
Eigarform Eigar (Sjølveigar)

FREKHAUG - Velholdt og moderne 4-roms med gode kvaliteter. Fine solforhold og parkeringsmuligheter

Eiendom
Tjørnavegen 24
5918 Frekhaug
2. etasje
Om eiendommen
Eiendommen ligger fint til i et hyggelig og nyere boligfelt på Mjåtveit, med godt miljø. Området består i hovedsak av tilsvarende småhusbebyggelse. Det er gangavstand til offentlige og private servicetilbud ved Frekhaug senter med dagligvarebutikker, kommunehus, bank, barnehage, skysstasjon, ungdomsskole og mer. Barneskole ligger på Sagstad som er like i nærområdet. Her finner man også idrettsanlegg. For den turglade er det ca 10 minutters gange til turstien for Storeknappen og Lilleknappen som har godt merkede og varierende stier.
Til regionsenteret Knarvik tar det ca. 7 min. med bil og videre til Bergen ca. 25 min. Fra Frekhaug Kai går det hurtigbåt til Bergen Sentrum.
Innhold
Leiligheten ligger i 2. etasje med adkomst via felles trapp opp til overbygget sval/inngangsparti.

Inngang/entrè: 5,10 m2
Bad: 4,85 m2
Vaskerom: 3,40 m2
Soverom: 11,30 m2
Soverom: 10.30 m2
Soverom: 6,55 m2
Kjøkken: 8,70 m2
Stue: 22,90 m2

Isolert bod på 5 m2 ligger i tilknytning til inngangspartiet
Standard
Det er en glede å presentere denne flotte 4-roms leiligheten for salg på markedet! Leiligheten holder god standard, den balanserte ventilasjonen er med på å gi et godt inneklima, og med gode solforhold kan man nyte solstrålene til nærmere kl. 21.00 på sommerkveldene. For de minste er det en fin lekeplass like ved som igjen kan være et sosialt samlingspunkt for naboene i boligfeltet.
Velkommen hjem!

Entrè| Hyggelig inngangsparti med flislagt gulv og varmekabler, og smart garderobenisje for oppheng av ytterklær. Sett fra deg skoene, og bli med inn!

Stue| Stuen er lys og fin, og har godt med lysinnslipp fra vinduene. Rommet har fin plass til både sofa- og spisegruppe, og er utvilsomt leilighetens samlingspunkt. Spisegruppen har fin tilknyttning til kjøkkenet som er i delvis åpen løsning med stuen. Fra stuen er det utgang til vest-vendt terrasse på ca 6 m2 hvor man kan nyte gode solforhold.

Kjøkken| Pen innredning fra Marbodal med hvite, profilerte fronter. Laminert benkeplate og nedfelt vaskebeslag i stål. Ventilator med avsug via aggregat for balansert ventilasjon. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap/frys, stekeovn og induksjonsplatetopp. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass.

Bad| Keramiske fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv, 1 sluk av plast. Det ble registrert at slukmansjett/membran er lagt forsvarlig under klemring i sluk. Fugene i dusjsonen er nylig oppfrisket grunnet normal bruksslitasje. Sanitærutstyr består av vegghengt klosett med innebygget sisterne, dusj direkte på nedsenket gulv og innfellbare glassdører, helstøpt servant i møbel, overskap, speil og belysning. Mekanisk avtrekk (balansert ventilasjon).

Vaskerom| Keramiske fliser på gulv og sokkelflis på vegg. Varmekabler i gulv, 1 sluk. Montert skyllekar i stål. Røropplegg til vaskemaskin. Mekanisk avtrekk (balansert ventilasjon). Fordelerskap til vannrør med rør i rør system, samt beholder til sentralstøvsuger finner vi her. 198 liter vv-bereder fra 2011. Det er montert vannvakt (Waterguard) på hovedinntak, opplyst at den er byttet nylig.

Soverom| Leiligheten har 3 fine soverom, og alle er malt i fine fargetoner. Hovedsoverommet er vestvendt, mens de to andre er østvendt. Alle soverommene har plass til garderobeskap.

Overflater|
Gulv: 1-stavs laminat på stue og kjøkken. 3-stavs lakket eikeparkett på soverom og fliser i entrè.
Vegger: Malt platekledning på alle rom.
Himling: Malt platekledning på alle rom.
Byggemåte
Betongfundamenter til fjellgrunn/kult eller fyllmasse. Støpt ringmur og støpt isolert gulv mot grunn i 1. etasje. Antatt selvdrenerende masser og drensrør. Yttervegger er oppført av isolert bindingsverk i tre. Stående malt trekledning utvendig. Flatt tak av trekonstruksjoner, tekket med papp. Terrasse av trekonstruksjoner med tett gulv tekket med papp/folie. Avrenning til takrenne. Spaltegulv av tre lagt på tilfarer og terrassefliser av resirkulert plast (RKP gulv). Rekkverk av dels trekonstruksjon og dels glass/aluminium. Trekledning på innsiden er nylig malt.

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Jan Frode Larsen, datert 10.08.2019 for ytterligere informasjon.
Areal og fordeling per etasje
Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Arealene er hentet frå takst utført av autorisert takstmann og er i samsvar med NS 3940. Megler har ikke kontrollert arealene.
Parkering
Gode parkeringsmuligheter for beboere på felles tomt.
Tomt
Tomten er flat og er felles for de 4 boenhetene. Opparbeidet med asfaltert kjørevei/parkering, gruset areal, lekeplass og plenareal.
Regulering/offentlig godkjenning
Det foreligger utbyggingsplaner for naboeiendom, reguleringsplanen kan oversendes fra megler om ønskelig.
Vei, vann, kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Tilknyttet privat vei.
Energimerking
Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Tilkomst
Kjør mot Frekhaug og videre forbi Frekhaug Torg og Essostasjonen på Mjåtveit. Nede i bunn av bakken tar man til venstre og følger veien rett frem inn i Tjørnavegen. Nr. 24 ligger på venstre hånd innerst før man kommer til eneboligene.

Det vil forøvrig bli skiltet med visningsbukker ved fellesvisning.
Oppvarming
- Balansert ventilasjon med roterende varmegjennvinning
- Varmekabler i gulvet på bad og i entrè
Kommunale avgifter
Kr. 17 043 pr. år inkl. eiendomsskatt
Formueverdi
Primærverdi kr 743 125
Sekundærverdi kr 2 675 249
Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Bergen kommune, datert 14.12.2011.
Felleskostnader
Det betales 500,- pr måned som dekker byggforsikring, filter til ventilasjonsanlegg og div. hageredskaper/sparing for leilighetene. Nylig ble det brukt penger på ferdigplen på lekeplassen.
Opplysninger om sameie
Med eierseksjon menes sameierdel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av en av flere boliger eller andre bruksenheter i eiendommen.
I følge lov om eierseksjoner kan ingen erverve mer enn to boligseksjoner i eierseksjonssameier.

Det gjøres oppmerksom på at de 4 leilighetene i bygget ikke er registert i et offentlig sameie.
Utleie
Seksjonen kan i sin helhet leiest ut til boligformål.
Radonmåling
Alle som leier ut bolig må ha gjennomført radonmåling samt legge frem dokumentasjon på at radonnivået er forsvarlig. Dette kravet gjelder for alle typer utleieboliger samt leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig.
Forsikring
Eiendommen er forsikret gjennom felles byggforsikring med de andre seksjonene. Kjøper må tegne innboforsikring fra overtagelsedato.
Boligselgerforsikring
Boligen er solgt med boligselgerforsikring.
Boligkjøperforsikring
Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring.
Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 7.100,-
Finansiering
Ønsker du rask avklaring på finansielle spørsmål kan du ta kontakt med megler som kan sette deg i kontakt med kunderådgiver i Sparebanken Sogn og Fjordane. Megler mottar ikke godtgjørelse for dette.
Hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.

Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Budgiving
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som epost og SMS når informasjonen i disse er tilgjengelig også for ettertiden.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der oppdragsgiver er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Bud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.

Når en aksept av et bud har kommet frem til budgiver innen akseptfristens utløp er det inngått en bindende avtale.

Husk at også et eventuelt bud fra selger til kjøper (såkalte "motbud"), avtalerettslig er et bindende tilbud som medfører
at det foreligger en avtale om salg av eiendommen dersom budet i rett tid aksepteres av kjøper.

Ellers vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning" som ligger som vedlegg i salgsoppgaven.
Overtagelse
Etter avtale med selger.
Solgt "som den er"
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til en grundig besiktigelse av eiendommen gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Det innebærer at avhendingslovens regler om når boligen har en mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Dette betyr bl.a. at det kun foreligger en mangel når:

Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt.
Nøkkelinfo
Primærrom ? 79 m2
Bruksareal ? 84 m2
Bruttoareal ? 91 m2
Byggeår 2011
Eigarskifte­forsikring Ja
Energi­merking ? C
Vising

Ta kontakt for å avtale vising.

Kontakt meklar
Lise-Mari Mulen
Eigedomsmeklar
Bergen
Audun Stegali Borge
Eigedomsmeklar MNEF
Bergen
Tilbake til bustadutlisting

Skal gje forbrukarane kunnskap om energiforbruket til bueininga. Alle bustader, fritidsbustader og yrkesbygg skal energimerkast ved sal og utleige. Sjå energimerking.no for meir informasjon.

P-rom vert målt frå innsida av yttervegg inkludert veggane mellom desse areala. Dette er innvendige areal av bustaden som vert brukt til kort- eller langvarig opphald (opphaldsrom), til dømes stove, kjøken, bad, soverom, vaskerom og gangareal mellom desse. Bodareal/areal for lagring/tekniske rom inngår ikkje i primærrom.

Arealet av bygingen målt frå utvendig vegg til utvendig vegg eller midt i skiljevegg mot anna brukseining eller fellesareal.

Bruksareal er summen av det arealet som ligg innanfor ytterveggane, og vert målt frå innsida av yttervegg til innsida av yttervegg. Alt areal av innvendige veggar er medrekna. Målbart areal skal ha takhøgd på 1,9 meter.

Tjørnavegen 24 B
Frekhaug
Prisant. 2750000
Soverom 3
Etasje 2
Bustadtype Leilegheit
Eigarform Eigar (Sjølveigar)
Nøkkelinfo
Primærrom ? 79 m2
Bruksareal ? 84 m2
Bruttoareal ? 91 m2
Byggeår 2011
Eigarskifte­forsikring Ja
Energi­merking ? C
Vising

Ta kontakt for å avtale vising.

Kor mykje treng du låne?
Prøv Sparebanken Sogn og Fjordane sin lånekalkulator